Kundenmeinungen

Kundenmeinungen

Klanten waarderen Boks vanwege kwaliteit, snelheid en vooral betrouwbaarheid. Vaak laten zij dit spontaan weten. Een paar voorbeelden:


Geachte dames/heren,
Om kort te gaan………….wij zijn zeer tevreden over het verloop van de isolatie-werkzaamheden op de vliering van baerkenstraat.
Niemand raakt enthousiast bij het idee dat er (ook al is het maar een dag) werklui (deftig genoemd aplicateurs) je huis ” bezetten ” om isolatie aan te brengen op de vliering
Toch een plaats waar je hooguit twee maal per jaar komt om de kerstspullen uit de spinnewebben te vissen.
Dertig jaar geleden hebben wij isolatie aangebracht in de vorm van 8cm rockwool …..dat geinvesteerde guldensbedrag daarvoor heeft zijn geld al lang opgebracht.
Wij zijn danook verheugd dat het spul mocht blijven liggen……en de medewerkers van de firma Boks er in geslaagd zijn ondanks de meer-tijd die het in beslag nam …het toch binnen een dag
perfect op te leveren.
De werklui van Boks hebben uitstekend werk geleverd……doch een persoon willen wij extra in het zonnetje zetten, nl….. Mark. Die heeft het toch gepresteerd
om over steigerplanken te kruipen….in die toch beperkte ruimte…….en de isolatie perfekt aan te brengen. Gevolg………een stel vuurrode bloeddoorlopen knie-en…….die toch een betere behandeling verdienden.
Advies…….geef die vent een paar zachte kniebeschermers. De rommel die er toch ontstaat is keurig opgeruimd….alleen het stofzuigen hebben we zelf uitgevoerd.
De reeds bestaande rockwool isolatie dragen wij gaarne over aan de Stichting Woonservice IJsselland en nemen bij deze afstand van het eigendoms-recht.
Nogmaals dank voor de vlotte afwerking………en graag voorlopig een jaartje rust op het renovatie-front.
Sukses met de rest van de straat.


Marco ie hebt weer mooi werk geleverd…
Alvast bedankt en tot midden volgende week…
Met Vriendelijke groet,
Jan Putman
Directeur


Geachte heer Oomens,

Dank voor de snelle en uiterst nette afwerking van de stookruimte. Ik heb inmiddels een factuur ontvangen, maar zou graag ook nog van u willen ontvangen:
Een certificaat van oplevering en een offerte voor een logboek en een offerte voor jaarlijks onderhoud tbv verlenging garantie.

Vriendelijke groet,

Erwin de Roo


Goedemorgen Geert,

Werk ziet er goed uit, wanneer kunnen we het certificaat tegemoet zien?

Met vriendelijke groeten,
Björn Hulshof


Ekris Exclusief in Duiven, Arnhem, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist:
“Wij zijn bij Ekris Exclusief altijd tevreden over jullie service, dus wellicht dat ook mijn collega-garagehouder de brandblussers door jullie wil laten keuren. Bianca Eulink.”

Aannemersbedrijf ‘De Combi’ in Deventer:
“Ik ben zeer tevreden. Bedankt en tot de volgende samenwerking. Hans Verbeek, uitvoerder afdeling onderhoud.”

De Meteoor in Reden:
“Van mijn medewerkers heb ik vernomen dat zij uiterst tevreden waren over de wijze waarop de werkzaamheden werden uitgevoerd en de hulpvaardigheid bij het opruimen van het laboratorium! J.J. Wensing, hoofd KAM, De Meteoor.”

Klaassen Bouwmaatschappij in Arnhem:
“Akkoord met de oplevering van het werk. Met dank voor de snelle service! J. van Groningen.”

Stichting Welvada in Wageningen:
“De werkzaamheden zijn wat mij betreft prima verlopen. Weliswaar is een en ander wat uitgelopen, maar dit heeft niet tot problemen geleid. Bovendien is er steeds goed gecommuniceerd. Anita van de Wege, Hoofd Facilitaire Dienst.”

Brandweer in Zutphen:
“Als eerste complimenten voor de uitvoering van de brandwerende scheidingen in het multifunctionele gebouw De Mene. Naar aanleiding van ons bezoek aan de Mene stuur ik hierbij een overzicht van de nog openstaande restpunten. Sander Lempers, medewerker Brandveiligheid en Handhaving.”

Stichting Welvada in Wageningen:
“Ik heb van mijn collega Monique begrepen dat vorige week alles goed is afgerond. Hartstikke fijn, bedankt daarvoor. Door de goede samenwerking in de afgelopen weken is alles binnen de gestelde termijnen gerealiseerd! Anita van de Wege.”

Imtech Projects in Den Haag:
“We hebben de opdracht gegeven aan het boorbedrijf dat al bekend is op het project Slingeland. Ik vind dit wel jammer, want ik heb goede ervaringen met uw bedrijf. Maar ik heb ook niet alles voor het zeggen. Misschien lukt het bij een ander project wel weer. Leo Tijssen, chefmonteur ET.”

CityLido Zaalverhuur in Groenlo:
“Dank voor de snelle en uiterst nette afwerking van de stookruimte. Ik zou nog graag het certificaat van oplevering willen ontvangen en ook offertes voor een logboek en jaarlijks onderhoud. Erwin de Roo.”

Verkerk-Strukton in Utrecht:
“Om je een idee te geven van het werk Elderhoeve hierbij een fotootje. Zo weet je tenminste waar jij je stoere ‘boormannen’ dagelijks zoal naartoe stuurt. Als die kerels goed hun best doen, dan maak ik meteen weer een bonnetje voor jou. Lijkt je dat wat? Deal! Willy Damen, uitvoerder Verkerk-Strukton.”

Alewijnse in Zwolle:
“Ik heb gisteren opgeleverd. Er zijn geen restpunten, wel complimenten. Een schouderklopje voor de jongens die het werk hebben uitgevoerd. Wanneer kan ik de certificaten en productinformatie in mijn bezit hebben? Martien Timmer, projectbegeleider.”

Verkerk Gelrepoort in Harderwijk:
“Klant belde met de mededeling dat men zeer tevreden is over de tot op heden uitgevoerde werkzaamheden. Net werk, keurige monteurs. Wil je dit ook even aan de monteurs doorgeven? Geert Oomens.”

Willemse Bouwbedrijf, Tegelen:
“Netjes uitgevoerd. P. Hutjens.”

Arbeidsinspectie regio Oost:
“Op vrijdag 5 april heeft onze inspecteur een inspectie uitgevoerd op een bouwlocatie aan de Roggestraat te Apeldoorn. Hierbij is nagegaan of aan wettelijke bepalingen op het gebied van arbeidsomstandigheden werd voldaan. Tijdens de inspectie zijn geen overtredingen hiervan geconstateerd. P.H. van Lieshout, hoofdinspecteur.”

Arbeidsinspectie regio Oost:
“In het kader van het bouwproject ‘Kwartshoudend stof in de bouw’ is nagegaan of aan wettelijke bepalingen op het gebied van arbeidsomstandigheden werd voldaan. Er is geconstateerd dat uw werkzaamheden aldaar, sleuven frezen, werd uitgevoerd met dubbel zaagblad en watertoevoer. Tijdens de inspectie zijn geen overtredingen geconstateerd. M. Rutte, teamleider.”

krant1a

krant1b

BOKSpandweb_1